Bricks Gallery søger praktikant

Bricks Gallery søger praktikant til foråret 2023. Interesserer du dig for samtidskunst? Og er du nysgerrig på galleriverdenen? Så er du måske den, vi søger!

 

Bricks Gallery er et ungt galleri beliggende på indre Nørrebro i København. Galleriet blev grundlagt i 2019 af Morten Halborg-Møller og repræsenterer i dag en række kunstnere fra ind og udland. Galleriet driver desuden søsterbutikken Limited Works som siden 2011 har specialiseret sig i salg af original grafik og papirværker, ikke mindst online.

 

Til praktikstillingen søger vi en person, som:

 

•          Har interesse for kunst og formidling af samme.

•          Er imødekommende og har lyst til at lære.

•          Kan arbejde selvstændigt og tage initiativ.

•          Er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider.

•          Kan formulere sig flydende på dansk og engelsk.

 

Kendskab til Adobe-pakken er en fordel, men ikke et krav.

Som praktikant hos  Bricks Gallery vil du indgå i et lille team og bidrage med praktisk og faglig assistance i forbindelse med alle sider af forretningens drift, herunder: registrering, shipping, opdatering af database, fotodokumentation, digital billedbehandling, vedligeholdelse af hjemmesider og webshop, salg, formidling, kundekorrespondance, skabelse af SoMe indhold samt forberedelse og afvikling af ferniseringer, udstillinger og kunstmesser.

 

Du vil få mulighed for at sætte dit eget præg på praktikstillingen alt efter din faglige profil og igangværende uddannelse. Vi tilbyder praktikstillingen i perioden Februar – Juni 2023.  Vi er fleksible i forhold til både timetal og længden af praktikperioden - dog minimum tre dage om ugen i tre måneder.

 

Praktikstillingen kan tilrettelægges efter de af universitetet udstukne retningslinjer for meritgivende praktik. Praktikstillingen er ulønnet.

 

Send en motiveret ansøgning på max. 1 side samt CV til caro@bricksgallery.dk inden den 11 . januar 2023 

 
Dec 22, 2022